Winterse bruiloft in Limburgs wit stadje | Joran + Maxime

Weddings

Als ik terug denk aan de bruiloft van Joran en Maxime, dan denk ik als eerst aan hun first look. Nadat Joran klaar stond en Maxime er bijna aan kwam, zei ik tegen hem dat ze de tijd mochten nemen voor dit moment. “Dit is jullie moment. Let niet op ons. Als jullie er klaar voor zijn, dan kijk je naar ons.” Of iets in die trant zal het geweest zijn. En wat er gebeurde: ze namen de tijd! Shocking, I know! 😉 Geintje natuurlijk. Dit moment was zo puur. Dit komt echt niet door mijn ‘magic’ of iets dergelijks. De grootste credits gaan ABSOLUUT naar het bruidspaar zelf, die smoorverliefd op elkaar zijn. Ze namen er meer dan 5 minuten de tijd voor om dit moment in zich op te nemen, elkaar te bewonderen en te beseffen dat het vandaag dan echt ging gebeuren… ze gaan trouwen!

Elke bruiloft zit vol met persoonlijke keuzes en details. Dat begint al bij de locatie kiezen en hoe je de dag wil laten verlopen. Belgische Joran en Limburgse Maxime kozen voor het prachtige witte stadje Thorn – vlakbij waar ze zijn opgegroeid. Dit mooie Limburgse stadje paste perfect bij hun winterse bruiloft in december. Joran en Maxime kozen ervoor om hun geloften heel intiem na de first look naar elkaar uit te spreken. En tijdens de ceremonie vertelde de babs aan de hand van woorden, die verstopt zaten in kerstballen (Maxime is gek op kerst!), verhalen over hun twee. En vergeet ook zeker niet hun lieve hond Teddy die de ring kwam brengen. Joran en Maxime reizen veel door Jorans carrière als professioneel tennisser. Dus ook zijn internationale vrienden konden niet missen op deze bijzondere dag. En natuurlijk vindt je zo nu en dan een referentie naar het tennissen in de speeches. 😉

Voor Joran en Maxime maakte ik naast een film van 5 minuten ook een lange film van 20 minuten, waarin ik zoveel mogelijk van de dag kon laten zien. Ik heb in de lange film echt de tijd kunnen nemen voor de first look van Joran en Maxime. Ook de first look van Maxime met haar vader komt uitgebreid aan bod. Andere dingen zoals het aankleden, de shoot, momentjes in de ceremonie, speeches en het feest hebben meer aandacht kunnen krijgen in de lange film dan de korte film. Super leuk om met je daggasten terug te kunnen kijken na de bruiloft. Of zoals sommige bruidsparen doen kan je hem elk jaar op je trouwdag kijken.

LEVERANCIERS

Trouwjurk: Koonings @kooningstheweddingpalace
Schoenen: Koonings @kooningstheweddingpalace
Haar en make-up: Absolutely Ineke Hair & Make Up @absolutely.ineke.hairstyling
Pak: Milano Tailoring Bilzen @milanoherenmodebilzen_
Bloemen: Juryjan Staats
Drukwerk: Floor van Elzen
DJ: The DJ Company @thedjcompanynl
Taart en sweets: Nadine Bakt @nadine_bakt
Locatie: Kasteelhoeve De Grote Hegge, Thorn @kasteelhoeve_de_grote_hegge
Fotograaf: Marieke Zelisse @mariekezelissephotography
Videograaf: Kleine Verhalen Videografie @kleineverhalenvideografie