Romantische Toscaanse Bruiloft | Alessandro + Caressa

Weddings

Deze bruiloft kende alle ingrediënten die je kan bedenken bij een Italiaanse bruiloft. Op een te gekke locatie tussen de wijnvelden vierden Alessandro en Caressa hun liefde. Er werd over elk detail nagedacht om hun gasten een te gekke ervaring te geven en het zo persoonlijk mogelijk te maken.

Het weekend werd op vrijdagavond ingeluid met een wijnproeverij, een spel om elkaar te leren kennen en een pizzaparty. De volgende dag begon relaxt met vrienden aan het zwembad en de Italiaanse familie van Alessandro die aansloot. Caressa hield een cacao ceremonie met haar bridesmaids en Alessandro schonk whiskey met zijn beste vrienden.

De ceremonie vulde zich met persoonlijke momentjes, zoals de flower-boys en de ringen die door de rijen heen gingen. Caressa’s overleden oma kreeg een eigen stoel om haar te gedenken en onderdeel te maken van deze bijzondere dag. Na de ceremonie was er een borreltafel waar je u tegen zegt om vervolgens aan de meest romantische dinersetting te gaan plaatsnemen. Het diner vond plaats op de binnenplaats, waar priklichten en ronde tafels een heerlijk sfeertje neerzette. Caressa had de namen op edelstenen geschreven als cadeau voor iedereen. Leon moest natuurlijk even de drone in de lucht gooien om hier een mooi shot van te maken! Na het diner volgde het feest dat werd geopend met een openingsdans van Alessandro en Caressa. En zelfs over de volgende ochtend werd nagedacht, om met alle gasten het weekend met lekker eten af te sluiten.

Bij deze bruiloft filmde ik samen met mijn man Leon. Als we met z’n tweeën filmen, kunnen we zo veel mogelijk unieke momenten pakken, omdat we met z’n tweeën meer zien dan met één. En de drone gaat mee, zodat we mooie beelden kunnen maken van de door jullie zo zorgvuldig uitgekozen trouw locatie. Ik vind helemaal met een locatie als deze in Italië, waar de weidse omgeving alleen met een beeld vanuit de lucht het beste wordt gevangen, dat een drone écht iets speciaals kan toevoegen aan je video.

Wil jij ook in het buitenland trouwen? Er is ontzettend veel mogelijk om jouw bruiloft zo persoonlijk mogelijk te maken, ook in het buitenland. Laat al je vrienden en familie een bijzondere ervaring met jullie beleven. Het leuke aan een bruiloft in het buitenland vind ik altijd dat het je gasten direct in een ontspannen vakantie vibe brengt. Als je er dan ook nog een weekend van maakt, dan raken ze vertrouwt met de locatie en ben je verzekerd van een hele relaxte en onvergetelijke bruiloft. Vergeet je dan niet om mij mee te vragen? 😉

LEVERANCIERS

Vrijdagavond:
Trouwjurk: @preajames_bridal via @wildatheartbridal
Oorbellen: ontworpen i.s.m. @christieschellings

Zaterdag:
Trouwjurk: J. ANDREATTA @j.andreatta_ via Keeps Its Find Bridal @keepitsfind_bridal
Schoenen: ASTARA @astara
Oorbellen: A. B. ELLIE @a.b.ellie
Haar en make-up: Chrisanne Lindeboom @chrisannelindeboom
Pak: New Tailor @newtailor
Ringen: Violet Gray Design en Lyppens @violetgraydesign @lyppens_amsterdam
Locatie: Quercia Al Poggio, Italië @quercia_al_poggio
Fotograaf: Kim Captein Photography @kimcapteinphotography_
Videograaf: Kleine Verhalen Videografie @kleineverhalenvideografie