Workshop Trouwvideografie

Je wilt beginnen met bruiloften filmen, maar waar moet je beginnen? Hoe zorg je dat alle belangrijke momenten erop staan en dat je een film maakt waar je klant razend enthousiast over is?

Leer alles over bruiloften filmen tijdens de live workshop trouwvideografie. Je leert in één dag de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd in mijn 8 jaar als trouwvideograaf. Ik neem je mee vanaf het eerste mailtje van je klant tot en met de geweldige review die je aan het eind ontvangt. Je hoort mijn kennis, tips en ervaringsverhalen, maar je gaat ook zelf aan de slag met modellen!


DIRECT AANMELDEN

MEER INFO

In de workshop leer je alles wat je moet weten om bruiloften te gaan filmen. Bereid je voor op een leuke dag vol met waardevolle informatie en tijd om te oefenen, waardoor jij een ongelooflijke start zal maken als trouwvideograaf. Dit gaan we zoal bespreken:

  • Hoe bereid ik me goed voor op een bruiloft
  • Hoe ziet een trouwdag eruit voor een videograaf
  • Wat zijn belangrijke momenten voor je film
  • Hoe stel ik de camera in voor het beste resultaat
  • Hoe krijg ik spontane beelden tijdens de shoot
  • Hoe zorg ik voor fijn contact met de klant
  • Wat voor spullen heb ik nodig om een bruiloft te filmen
  • Hoe maak ik een sterk verhaal in mijn video
  • Hoe ontwikkel ik mijn eigen stijl


Wat ga je leren?

Met trouwfilms wil je dat jouw bruidsparen de dag opnieuw kunnen beleven, opnieuw en opnieuw. In de workshop leer ik je hoe je dat voor elkaar krijgt als trouwvideograaf. Zodat je niet alleen een momentopname deelt, maar een prachtige en persoonlijke video die vol zit met emotie, sfeer en een sterke verhaallijn.

koop ticket

Leer trouwfilms maken die jouw bruidsparen eindeloos willen terugkijken.

Je wilt bruiloften filmen, maar...

je vindt het spannend

of je misschien een belangrijk moment mist of dat de instellingen verkeerd ingesteld staan.

je weet niet zeker

of je wel een film kan maken dat voldoet aan de wensen van jouw bruidspaar.

je weet niet hoe

je je moet opstellen tijdens de bruiloft om niet te veel op de voorgrond te staan maar toch al je shots te krijgen.

je vindt het lastig

om je beelden om te toveren tot een mooi en sterk verhaal waar je bruidspaar tranen in hun ogen van krijgen.

je hebt geen idee

wat er bij trouwvideografie komt kijken en hoe je je kan voorbereiden op jouw eerste bruiloft.

je mist zelfverzekerdheid

en de juiste handvatten om jouw droom werkelijkheid te gaan maken.

Herken jij je in een van deze dingen?

"Ik geef je de handvatten, zodat jij zelfverzekerd en voorbereid op je bruiloft staat."

Ik leg je van begin tot eind uit wat er op een bruiloft kan/zal gebeuren en hoe je dat het beste aanpakt als videograaf. Ik geef je de handvatten, zodat jij zelfverzekerd en voorbereid op die bruiloft staat met je camera. En dat je er van gaat genieten! Want bruiloften filmen is echt een van de meest bijzondere jobs die je kan hebben. Dus als jij hiervan droomt, go for it!

Er komt veel op je af als je een bruiloft wilt gaan filmen. Maar don't worry! Ik leer je in de workshop in één dag alles wat er bij een bruiloft komt kijken als videograaf.

Ik leg je van begin tot eind uit wat er op een bruiloft kan/zal gebeuren en hoe je dat het beste aanpakt als videograaf. Ik geef je de handvatten, zodat jij zelfverzekerd en voorbereid op die bruiloft staat met je camera. En dat je er van gaat genieten! Want bruiloften filmen is echt een van de meest bijzondere jobs die je kan hebben. Dus als jij hiervan droomt, go for it!

Er komt veel op je af als je een bruiloft wilt gaan filmen. Maar don't worry! Ik leer je in de workshop in één dag alles wat er bij een bruiloft komt kijken als videograaf.

VEELGESTELDE VRAGEN >>

Details

Datum: 27 januari 2024
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie: Haags Hoog, Den Haag
Kosten: €895,- (excl. btw)
Inclusief: informatief deel + meekijken met Esther tijdens een shoot + zelf filmen met modellen in trouwkleding + ruimte voor vragen stellen + lekkere en gezonde lunch
Bonus: feedback op je eerstvolgende trouwfilm
Deelnemers: max. 8 personen

Koop jij een van de eerste vier tickets? Gebruik dan de kortingscode EARLYBIRD voor 100 euro korting. Geldig t/m 4 december 2023.


aanmelden

Ga na de workshop zelfverzekerd en met een camera vol mooie beelden naar huis.

Ga na de workshop zelfverzekerd en met een camera vol mooie beelden naar huis.

About me

Gek op lekker eten, gezelligheid met vrienden, Netflixen (is dat een werkwoord? Voor mij wel!), interieur, bloemen en stilstaan bij de mooie momenten van het leven, groot en klein. Mijn overtuiging: koester mooie momenten en vier het leven. 

Ik ben al zo'n 8 jaar videograaf en al vrij snel was ik verknocht op bruiloften filmen. Als ik op een bruiloft ben, dan staan al mijn voelsprieten aan. Het ontroert me elke keer weer als ik families zo blij zie en de emoties die op zo’n trouwdag alle kanten op kunnen gaan. Er is voor mij niets zo bijzonder dan hier deel van te mogen zijn!

Some of my work

Count me in!

Alessandro + Caressa, toscane, italië

Alessandro + Caressa
toscane, italië

Steven + Line, Amsterdam, Nederland

Steven + Line
Amsterdam, Nederland

FAQ

Voor wie is de workshop?

De workshop is voor iedereen die wilt beginnen of net begonnen is met bruiloften filmen. Het is wel handig om al ervaring te hebben met filmen. Als je dat nog niet hebt, dan raad ik eerst mijn online basiscursus videografie aan. Klik hier om deze te bekijken.

Wat voor camera heb ik nodig?

Een spiegelreflex of systeemcamera met filmfunctie. Het merk maakt niet uit. Als je twijfelt of jouw camera goed genoeg is, dan mag je me altijd een berichtje sturen.

Wat kan ik van de shoot verwachten?

Er zullen twee stellen in trouwkleding komen die model zullen staan voor jullie. Ik laat jullie eerst zien hoe ik een shoot aanpak tijdens een bruiloft. En laat je zien hoe je spontane en romantische beelden kan creëren. Daarna mogen jullie zelf aan de slag! 

ik kan niet op deze datum. GA je er nog meer geven?

Dit is de eerste editie, maar als het aan mij ligt ga ik deze workshop vaker geven. Volg me op Instagram om als eerste te horen wanneer er een nieuwe datum is.

ga je het ook hebben over editen?

In de workshop ga ik het wel hebben over hoe je een sterk verhaal bouwt in je edit. Maar ik ga niet in op het editen op de computer zelf. Dit is zo'n uitgebreid onderwerp, dat je daar een hele aparte workshop over zou kunnen geven. Mocht je specifieke vragen daarover hebben, dan mag je me die altijd via de mail stellen.

koop ticket

Leuk dat jij je wilt aanmelden voor de workshop trouwvideografie. Via de onderstaande link kan je jouw ticket kopen voor de workshop. Er zijn 8 plekjes beschikbaar, dus wees er snel bij!

P.S. Als de workshop vol is geboekt kan je je via de mail opgeven voor de wachtlijst. Na het kopen van je ticket ontvang je een factuur.

That ticket is mine!