WEDDINGS

Jullie gaan trouwen! Een dag waar je zo lang naar uitkijkt en zo lang aan voorbereid. Deze dag wil je nooit meer te vergeten. Een dag die je het liefst voor altijd wilt koesteren. Am I right?

Met een trouwfilm kan je jouw dag keer op keer herbeleven en delen met je vrienden en familie. De sfeer, de eerste ontmoeting, de woorden die jullie naar elkaar uitspraken, je lieve opa die er nog bij kon zijn. Allemaal mooie momenten die in je film een mooi plekje krijgen. 

Iedere trouwfilm is uniek, want ik maak een film die past bij jullie wensen en de sfeer van jullie dag zal laten zien. Dus daarom vind ik het onwijs leuk om gezellig met een kop koffie/thee/wijntje/biertje te kletsen met jullie. Kletsen over wie jullie zijn, waar jullie van houden en graag doen, wat jullie belangrijk vinden in het leven en natuurlijk op jullie trouwdag. Zo maak ik een video die helemaal bij jullie past! En dat we elkaar al eens ontmoet hebben maakt het op jullie trouwdag ook relaxed en vertrouwd.

Tim & Joyce

Hans & Annelien

Stijn & Imke

WEDDING VIDEO’S

Je kan kiezen uit drie verschillende lengte video’s. Je kan kiezen voor video’s van 4-6 minuten, 6-8 minuten en/of een film van 15-20 minuten.

4 – 6 minuten

Deze video geeft een sfeerimpressie van de dag. Alle belangrijke momenten van de dag komen aan bod en (een ingekorte versie van) de uitgesproken geloften komen hieronder.

6 – 8 minuten

Deze video geeft een samenvatting van de hele dag. Alle belangrijke momenten van de dag komen aan bod, soms kleine stukjes uit speeches, en (een ingekorte versie van) de uitgesproken geloften komen hieronder.

Dit is een uitgebreidere versie dan die van 4 – 6 minuten en geeft de kans om momenten met meer beelden en details te laten zien.

15 – 20 minuten

Deze film is heel uitgebreid en laat alle momenten van de dag met meer detail en geluid zien. Een vader-dochter-moment, stukken uit de ceremonie, speeches of bijvoorbeeld een openingsdans zijn onderdelen die verwerkt worden in zo’n lange film.

Elke film is weer anders en zal een unieke volgorde en inhoud hebben. Afhankelijk van jullie wensen, hoe de dag verliep en mijn creatieve keuzes in het maken van de film

inclusief

Leuke extra! Je krijgt de speeches ook nog eens los op jullie USB om op jullie gemak nog eens terug te kijken.

extra

Wil je graag dronebeelden, een same day edit voor het feest of wil je de hele ceremonie straks terugzien? Dat is mogelijk! Bekijk deze extra’s in mijn brochure voor meer informatie.

andere wensen?

Wil je liever een andere lengte video of heb je speciale wensen? Er is heel veel mogelijk en ik denk graag met je mee om het zo goed mogelijk bij jullie te laten passen.

PRIJZEN

De prijzen hangen af van de lengte van de video en hoe lang ik aanwezig ben. Prijzen beginnen vanaf 1850 euro (reiskosten binnen Nederland inbegrepen). Wil je meer weten? Stuur mij een mailtje via het contactformulier en ik stuur je mijn brochure met de prijzen en meer info.

BROCHURE AANVRAGEN

    Wat voor soort video gaat het om?

    Wedding videoAbout videoAnders

    Let op! Heb je Hotmail, Live-mail, Outlook of e-mail van Microsoft? Dan kan mijn reactie in je spamfolder belanden. Ik reageer meestal binnen 1 a 3 werkdagen.

    De website controleert je naam en e-mailadres van dit formulier op spam met behulp van het Akismet programma. In hun privacy policy kun je lezen hoe ze omgaan met die gegevens. Als je geen gebruik wil maken van het contactformulier, e-mail dan naar esther@kleineverhalenvideografie.nl.