Jouw trouwfilm,

puur en persoonlijk


Jullie gaan trouwen! Een dag waar je zo lang naar uitkijkt en zo lang aan voorbereid. Deze dag wil je nooit meer te vergeten. Een dag die je het liefst voor altijd wilt koesteren. Am I right?

Met een trouwfilm kan je jouw dag keer op keer herbeleven en delen met je vrienden en familie. De sfeer, de eerste ontmoeting, de woorden die jullie naar elkaar uitspraken, je lieve opa die er bij kon zijn. Allemaal mooie momenten die in je film een mooi plekje krijgen.

Investering


Wil jij jouw trouwdag voor altijd koesteren? Er is geen betere manier om de sfeer, het gevoel, de emotie en herinneringen van je bruiloft opnieuw te beleven, dan met je trouwfilm.

Kies een pakket dat past bij jullie wensen. Of je nou gaat voor all-inclusive of dat je genoeg hebt aan een korte video, alles is mogelijk. Het kleinste pakket is 1550 euro. Het is ook mogelijk om zelf je pakket samen te stellen. In mijn brochure leg ik je precies uit wat er allemaal mogelijk is. Ik stuur hem met alle plezier naar je op! Stuur mij een mailtje via het contactformulier en vraag naar de brochure.

Love to meet you!


Iedere trouwfilm is uniek, want ik maak een film die past bij jullie wensen en de sfeer van jullie dag zal laten zien. Dus daarom vind ik het onwijs leuk om gezellig met een kop koffie/thee/wijntje/biertje te kletsen met jullie. Kletsen over wie jullie zijn, waar jullie van houden en graag doen, wat jullie belangrijk vinden in het leven en natuurlijk op jullie trouwdag. Zo maak ik een video die helemaal bij jullie past! En dat we elkaar al eens ontmoet hebben maakt het op jullie trouwdag ook relaxed en vertrouwd.

Wil je meer weten? Stuur mij een mailtje via het contactformulier en ik stuur je de brochure met prijzen en meer info.