Hoe werk je als fotograaf en videograaf samen op een bruiloft? (met Louise Boonstoppel Fotografie)

Learn

We horen het veel te vaak: fotografen en videografen die het maar al te lastig vinden om met elkaar samen te werken. De een staat voor de anders lens, de ander eist alle tijd tijdens een shoot op, en ga zo maar door. Dat is zo ontzettend jammer! Want je bent er allebei voor het bruidspaar en je wilt niets liever dan jouw beste werk aan hen geven, right? Maar hoe doe je dat dan?

Samen met Louise Boonstoppel (Louise Boonstoppel Fotografie) praat ik over hoe wij het vinden om samen te werken als videograaf en fotograaf op een bruiloft. En spoiler alert: het kan héél erg leuk zijn! We beantwoorden ingezonden vragen en vertellen over onze eigen fijne en minder fijne ervaringen die we hebben gehad.

Louise en ik bieden een duo deal aan voor bruidsparen. Want onze stijlen passen goed bij elkaar en daarnaast klikt het heel goed tussen ons twee. En dat is voor het bruidspaar natuurlijk onwijs fijn! Want zij krijgen een fotoalbum en een film die bij elkaar passen, en het is ook nog eens heel gezellig tijdens de bruiloft. Een dikke aanrader voor trouwfotografen -en videografen dus! Ben je verloofd en benieuwd naar de duo deal? Stuur een mailtje en vraag naar onze informatiebrochure voor bruidsparen. Daar vertellen we meer over de duo deal.

Was de talk interessant en hopelijk ook leuk? Laat het ons weten in een comment onder de video. En wie weet komen er meer van dit soort talks in de toekomst!

Louise Boonstoppel Fotografie
Website: www.louiseboonstoppelfotografie.nl
Instagram: @louiseboonstoppelfotografie

Kleine Verhalen Videografie
Webstie: www.kleineverhalenvideografie.nl
Instagram: @kleineverhalenvideografie