welkom

KLEINE VERHALEN VIDEOGRAFIE

Ik ben Esther Joosse. Gek op zoetigheid, mooie styling, gezelligheid met vrienden, Netflix, zingen, verse bloemen, kaarsjes aan en stilstaan bij de mooie momenten van het leven, groot en klein. Mijn overtuiging: koester mooie momenten en vier het leven. 

Sinds het plannen van onze eigen bruiloft ben ik verliefd geraakt op bruiloften! Ik hou van mensen en hun verhaal. Daarom wil ik jou leren kennen en het verhaal van jou vastleggen, zodat je het kan koesteren en delen met je vrienden en familie.

Lees verder

“Met video wordt je weer
echt even dat moment ingezogen.”

– Tim en  Danielle, 2019

Featured in

Girls of honour

The Perfect Wedding

Nog een blog

Testimonials

“We hired Esther to film our wedding video and 
it was one of the best decisions ever!”

“The end result was a perfect short story of our amazing day. I still look back at it all
the time and I’m sure we will look at it for many years to come :)”

– Grant & Roz 

Jullie trouwfilm

Jullie trouwdag is een feest van de liefde, dat jullie willen vieren samen met vrienden en familie. Op een manier die echt bij jullie past. Met een relaxte sfeer, gezelligheid en persoonlijke details.

Ik vertel dolgraag jullie verhaal. Inclusief de spontane momenten, jullie gasten, gesproken woorden en de sfeer. Jullie krijgen een persoonlijke film die je elke keer weer terugbrengt, naar dat onvergetelijke moment.

Get in touch

  Wat voor soort video gaat het om?

  Wedding videoAbout videoAnders

  Let op! Heb je Hotmail, Live-mail, Outlook of e-mail van Microsoft? Dan kan mijn reactie in je spamfolder belanden. Ik reageer meestal binnen 1 a 3 werkdagen.

  De website controleert je naam en e-mailadres van dit formulier op spam met behulp van het Akismet programma. In hun privacy policy kun je lezen hoe ze omgaan met die gegevens. Als je geen gebruik wil maken van het contactformulier, e-mail dan naar esther@kleineverhalenvideografie.nl.

  Wil je graag een vraag stellen, mij boeken voor je bruiloft of even checken of jouw trouwdatum nog beschikbaar is? Vul het formulier in en we hebben snel contact!

  Blog

  Elopement in Frankrijk

  Wedding video's

  Michael & Kim

  Wedding video's

  Zero Waste Bruiloft

  Wedding video's

  Basiscursus videografie

  Heb je al heel lang het idee om video’s te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? In de cursus leer je filmen en monteren op je eigen tempo.

  Ik leg je alles rustig uit, met voorbeelden, tips en opdrachten. Ik heb geen geheimen én deel tips en tricks die jou gaan helpen! 

  [instagram-feed user=”kleineverhalenvideografie” num=5 cols=5]