Prijzen

Wedding Video's

De prijzen voor een wedding video starten vanaf €1499,- bij 8 uur aanwezigheid. Om het eenvoudig te maken bied ik pakketten aan, maar daar mag je natuurlijk ook van afwijken. Ik denk graag met je mee over een aanbod dat bij jullie past. Stuur me even een berichtje via het contactformulier, dan stuur ik je zo snel mogelijk een prijzenoverzicht toe.

New Born Video's

De eerste momenten met jullie pasgeboren baby is iets kostbaars dat je wilt vasthouden voor de rest van je leven. Met een new born video kom ik een uurtje langs om de kleine handjes, het badderen en al het ander moois vast te leggen. Voor €349,- (excl. reiskosten) ben ik een uurtje bij je aanwezig en krijg je een video van 2-3 minuten. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te doen! Geïnteresseerd? Stuur me een mailtje via het contactformulier.

Andere video's

Ben je op zoek naar een videograaf voor een persoonlijk of zakelijk project? Ik hoor het graag! Elk project heeft andere kosten, dus stuur me een mailtje met je vraag en ik geef er een passend aanbod bij. Wie weet kunnen we samen wat moois in beeld brengen!