Hi, ik ben Esther Joosse

Ik ben een gevoelsmens en geniet 100% van gezelligheid, lekker eten en avondjes met vrienden. Dus als ik op een bruiloft ben, dan staan al mijn voelsprieten aan. Het ontroert me elke keer weer als ik de families zo blij zie voor de bruid en bruidegom, net zoals de emoties die op zo’n dag alle kanten op kunnen gaan. Puur, warm en liefdevol. Er is voor mij niets zo bijzonder dan hier deel van te mogen zijn!

Toen ik zelf trouwde had ik nog maar twee bruiloften gefilmd, maar toen ik ervoer hoe bijzonder waardevol het was om zelf een trouwfilm te ontvangen, was ik opslag verliefd. Ik wilde dit ook geven aan andere stellen, want dit is zo kostbaar. Dit is een herinnering die je voor altijd wilt koesteren. En film is daar ontzettend goed in, dat heb ik zelf mogen ervaren. Bewegende beelden brengen je terug naar het moment. En dit hoor ik keer op keer terug van mijn bruidsparen als zij hun film ontvangen.

Grote verhalen zijn de verhalen die de hele wereld kent en kleine verhalen zijn de verhalen van jou en mij. Dat zijn de verhalen die ik wil koesteren; de kleine verhalen die voor ons van waarde zijn. Puur, spontaan en persoonlijk, zoals het moment echt was. Dat is hoe ik het liefst jullie verhaal vertel. Je kan gewoon jezelf zijn en je zult de meeste momenten niet eens door hebben dat ik er ben.