Wil jij video’s maken waar je echt trots bent?

Dan is deze cursus voor jou! 

Dé cursus om te beginnen met videografie!

Leer online

op je eigen tempo

Met onbeperkte toegang en
niet goed geld terug garantie (binnen 14 dagen)

€99,-

Heb je al heel lang het idee om video’s te maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met deze cursus kan jij op jouw eigen tempo leren filmen en monteren. Het is een basiscursus, dus je leert écht alles wat er te leren valt. Je hoeft niet bekend te zijn met een camera of met fancy filmtermen. In deze cursus leer ik je alles wat je nodig hebt om straks zelf video’s te maken, waar je echt trots op kan zijn!

Of je nou een fotograaf bent die de filmfunctie van zijn/haar camera nu eens wilt gebruiken of dat je misschien wel je vakantievideo’s naar de next level wilt brengen. Deze cursus is voor iedereen die wilt leren filmen en monteren. Ik leg je alles rustig uit, met voorbeelden, tips en opdrachten. En je kan het altijd nog een keer terugkijken als je wilt.

Ik leer je alles over je camera en hoe je het moet instellen voor video. Daarna leer ik je hoe je jouw camera kan instellen in elke lichtsituatie die er bestaat. En lopen we samen het stappenplan nog eens door. Als je weet hoe je camera werkt, leer ik je hoe je met jouw camera een verhaal kan vertellen. Want met de manier hoe jij je beelden kiest, positioneert en beweegt, vertel jij een verhaal aan je kijker. Dit laat ik je allemaal zien met voorbeelden, zodat jij dit straks ook kan toepassen.

Als je weet hoe je filmt en je verhaal kan vertellen met je beelden, laat ik je nog wat accessoires zien die je kan gebruiken. Daarna gaan we naar een uitgebreide module over monteren. Daar neem ik je mee in het hele proces van monteren, van het inladen van de bestanden tot en met het eindresultaat opslaan en exporteren als mp4. Ik laat je zien hoe ik mijn beelden uitkies, knip en aan elkaar plak. Het is bijna een beetje zoals puzzelen. Ik vertel je wat ik doe en waarom ik het doe.

Ik heb geen geheimen! Ik geef je heel veel tips en tricks, die je gaan helpen als jij straks zelf aan de slag gaat.

Na het volgen van deze cursus

  • weet je welke camera en lenzen je het beste kan gebruiken
  • stel jij in elke situatie met gemak jouw camera in
  • maak je doordachte en sfeervolle videobeelden
  • zie je overal om je heen mooie momenten die je wilt vastleggen
  • weet je de sfeer van het moment over te brengen op video
  • weet je hoe je vanuit de hand stabiele beelden kan filmen
  • weet je hoe je van jouw video geen registratie maar een verhaal maakt
  • monteer je van jouw eigen beelden een next level video

En… speciaal voor jou als deelnemer is er een besloten Instagram account waar ik je tips, inspiratie en dat duwtje in de rug wil geven. Volg het account @basiscursusvideografie als jij alles uit je cursus wilt halen. Zie ik je daar?