Over Kleine Verhalen

Er zijn maar een paar momenten die je nooit meer vergeet omdat ze een giga-impact hebben op je leven. Momenten die een mijlpaal zijn in een romantisch verhaal, zoals jouw bruiloft. Of die je tot een ander mens maken, zoals de geboorte van je (eerste) kleintje. Geen grote wereldveranderende verhalen, maar kleine verhalen die jouw wereld hebben veranderd!

Ik geloof dat de momenten met de grootste impact juist intiem en kwetsbaar zijn, zoals een persoonlijke belofte of een eerste blik op de mooiste bruid die de bruidegom ooit heeft gezien… Mijn passie is om deze momenten vast te leggen, de sfeer te vangen en zo jullie verhaal te vertellen. Een tastbare herinnering te creëren om te bewaren, te delen met je geliefden en steeds opnieuw te beleven! En reken maar dat je de impact elke keer wanneer je de beelden terugkijkt weer zal voelen...

Ik doe er alles aan om de sfeer die ik proefde tijdens het maken van de beelden te vertalen naar de video, zodat je die keer op keer kunt ervaren. Ik puzzel en monteer tot het moment dat al het moois bij elkaar komt en het gewoon klopt. De muziek loopt, de persoonlijke woorden klinken en de beelden wisselen elkaar perfect af. Daar zit ik dan met een brok in mijn keel...ik doe het liefst een dansje door de kamer en weet dat mijn video geslaagd is!

Over Esther

Dit ben ik, Esther Joosse - Glastra. Getrouwd met Leon Joosse, sindsdien verliefd op mooie bruiloften!

Tijdens wat medialessen die ik kreeg in mijn social work opleiding, ontdekte ik dat ik video's maken het leukste vond dat er bestaat. Tsja, wat doe je dan? Ik kon niet ander dan de stoute schoenen aantrekken en ben een stage gaan zoeken waarin ik mijn technische video skills kon gaan ontwikkelen. Dat bleek duidelijk de beste keuze die ik destijds had kunnen maken. Na mijn studie kreeg ik namelijk al snel genoeg opdrachten om mezelf bezig te blijven houden met videografie!

Wat ik zo mooi vind aan video? Dat ik op deze manier de kostbare momenten waarop we het leven vieren kan vastleggen. Om ze te kunnen koesteren, herbeleven en van ze te blijven genieten.

Ik ben degene die achter de camera staat om de feestjes van het leven te delen met anderen. Elke keer als ik mijn camera vasthoud ben ik op zoek naar een nóg beter shot om de werkelijkheid op zijn mooist vast te leggen. Ik zie details en ben heel gevoelig voor de sfeer. En dàt zie je terug in mijn video's!

Het is voor mij iedere keer weer een enorme eer om deel te mogen zijn van kostbare momenten in andermans leven. Bruiloften waarin mensen hun mooiste zelf zijn, open en kwetsbaar op de meest bijzondere dag van hun leven. En ik help ook graag andere creatieve ondernemers om met een about video zichzelf krachtig en uniek te laten zien aan hun ideale klant. Ik wil graag dichtbij komen, zodat ik jouw verhaal zo mooi en persoonlijk mogelijk kan maken.