"Mijn overtuiging:
koester mooie momenten
en vier het leven"

 

Hi there,

Ik ben Esther Joosse. Gek op zoetigheid, mooie styling, gezelligheid met vrienden, Netflix, zingen, verse bloemen, kaarsjes aan en stilstaan bij de mooie momenten van het leven, groot en klein. Mijn overtuiging: koester mooie momenten en vier het leven.

Sinds het plannen van onze eigen bruiloft ben ik verliefd geraakt op bruiloften! Ik hou van mensen en hun verhaal. Daarom wil ik jou leren kennen en het verhaal van jou vastleggen, zodat je het kan koesteren en delen met je vrienden en familie.

Toen ik trouwde, met mijn lieve man Leon, had ik nog maar twee bruiloften gefilmd, maar toen ik zelf mocht ervaren hoe waardevol het was om een trouwfilm te ontvangen, was ik opslag verliefd. Ik wilde dit ook geven aan andere stellen, want dit is zo kostbaar. Dit is een herinnering die je voor altijd wilt koesteren. En film is daar ontzettend goed in, dat heb ik zelf mogen ervaren. Bewegende beelden brengen je terug naar het moment. En dit hoor ik keer op keer terug van mijn bruidsparen als zij hun film ontvangen.

Ik ben een gevoelsmens en geniet 100% van gezelligheid, lekker eten en avondjes met vrienden. Dus als ik op een bruiloft ben, dan staan al mijn voelsprieten aan. Het ontroert me elke keer weer als ik de families zo blij zie voor de bruid en bruidegom, net zoals de emoties die op zo’n dag alle kanten op kunnen gaan. Puur, warm en liefdevol. Er is voor mij niets zo bijzonder dan hier deel van te mogen zijn!

"Als ik op een bruiloft ben, dan staan al mijn voelsprieten aan"

"Toen ik zelf mocht ervaren hoe waardevol het was om een trouwfilm te ontvangen, was ik opslag verliefd"

Grote verhalen zijn de verhalen die de hele wereld kent en kleine verhalen zijn de verhalen van jou en mij. Dat zijn de verhalen die ik wil koesteren; de kleine verhalen die voor ons van waarde zijn. Puur, spontaan en persoonlijk, zoals het moment echt was. Dat is hoe ik het liefst jullie verhaal vertel. Je kunt gewoon jezelf zijn en je zult de meeste momenten niet eens door hebben dat ik er ben.

Ik geloof dat het leven vol zit met mooie momenten en dat we het leven vieren door die mooie momenten te koesteren. Ik ben er om voor jou stil te staan, en alles in mij op te nemen, zodat je zelf kan genieten van het moment. Ik film de lach en de traan, de knuffels en lieve woorden, je vrienden en familie... Om al die mooie momenten te koesteren, zodat jij die zo vaak kan herbeleven als je wilt.