Je bent een creatieve ondernemer en mega trots op jouw bedrijf. Hier zit jouw passie in, jouw hart. En dat mag de wereld zien, toch!

Een about video is speciaal voor jou als zelfstandig ondernemer, die zich meer wilt laten zien in de branding van het bedrijf. Jij laat het gezicht achter jouw brand zien! Het is dus geen productvideo, maar een persoonlijke video die je klant verbindt met jouw verhaal. Elke ondernemer is uniek en daarmee elke about video.

Ik ga samen met jou kijken naar jouw onderneming. En wat maakt jou jou? Hoe kunnen we jouw potentiële klant nog beter met jou verbinden? Voor de een zal het belangrijk zijn om een kijkje achter de schermen te geven. Voor een ander zijn het de producten of het verhaal erachter.

Jij bent uniek en jouw verhaal verdient het om gehoord te worden. Vind je het nog eng om voor de camera te staan, maar weet je ergens dat je het wel heel graag zou willen? Dan hoop ik dat dit het moment is dat ik je mag overtuigen om de stap tóch te nemen. Geloof me, je zult er geen spijt van hebben. We gaan er samen een hele leuke dag van maken. Elkaar leren kennen bij een drankje, samen shooten op mooie locaties en ondertussen plezier hebben. Ik wil jou in je kracht zetten, je bent het waard!

 

 

WAT IS ER ALLEMAAL MOGELIJK?

Je kan zelf kiezen wat voor about video bij jou past. Zo kan je het helemaal richten op Instagram of je website. Je kan erin praten of de beelden voor zich laten spreken. Wat je ook kiest, ik help je graag om de video(‘s) jou en je bedrijf te laten shinen!

 

Highlight video (+- 30 sec) €299,-

Ideaal voor Instagram Highlights en/of een korte impressie te geven.

 

Portret video (+- 1 minuut) €499,-

Ideaal voor social media en je website.

 

Story Video (1,5 - 2 minuten) €699,-

Ideaal om je hele verhaal te vertellen.

 

Extra

  • Wil je naast je portret of story video ook nog een highlight video? Dan betaal je voor je highlight video slechts €99,-.
  • Gesproken tekst (incl. hulp bij de voorbereiding) €59,-
  • Foto’s 6-8 (portret) €49,-
  • Foto’s 10-12 (portret en sfeer) €79,-

Alle prijzen zijn incl. reiskosten t/m 100 km en excl. BTW.