Grant en Roz hebben zo’n mooi verhaal, daar kan je wel een boek over schrijven denk ik. En hun liefde gingen ze nu samen met hun vrienden vanuit de hele wereld bezegelen. Zij van origine Nederlands en hij Zuid-Afrikaans/Australisch, ze vonden elkaar in Australië, wonen nu in Londen en trouwen op het strand van Scheveningen. Let the party begin!

Met een verzameling van al hun meest dierbare vrienden die overgevlogen waren van over de hele wereld, was de toon meteen gezet. De speeches waren zo puur, vol humor en heel veel anekdotes, en allemaal spraken ze met zoveel lof en liefde over dit mooie stel. Ik heb ze met een grote lach op mijn gezicht keer op keer terug geluisterd tijdens het maken van deze film. Heerlijk!

En als kers op de taart… de mooie herinneringen die Roz aan dit strand had – met alle mooie zonsondergangen -, konden nu alle vrienden van over de hele wereld ook beleven. Zodra de zon onderging en de lucht oranje kleurde, kon niemand anders dan zich er volledig aan overgeven. Zo mooi was het! De lucht leek zich wel even uit te sloven als een kunstwerk waar je naar kan blijven kijken.