Deze bruiloft zal ik niet zo snel meer vergeten. Want man, wat hadden we een fantastische dag! Naast het feit dat Tim en Danielle echt schatten van mensen zijn, begon de dag ook al zo heerlijk ontspannen. Ik kwam aan bij de mannen, waar ik me meteen waande in een hechte vriendengroep die de vakantievideo van Tim aan het terugkijken waren. Wat een fijne vibe! En bij de dames ging ook niet lang daarna de champagnefles open – met enige moeite, dat wel – om samen te toosten op een prachtige dag.

En een prachtige dag was het. Inclusief een onvergetelijke rit in de watertaxi naar hotel New York, waar we zowat omgewaaid en alle kanten opgeschud werden. Om daarna met een gewone taxi terug te rijden, omdat het niet meer veilig was voor de watertaxi om te varen. Wat een avontuur!

Om met een ceremonie vol kaarsen en ontroerend leuke en mooie speeches bij het diner, de warmte te voelen van hun lieve vrienden en familie. Alle dierbare mensen om je heen die dit feest met jullie willen meevieren.