Toen ik Geert en Coby voor het eerst ontmoette merkte ik al snel dat dit een bijzonder koppel is. Niet alleen omdat ze hun bruiloft net even anders wilden vieren dan wat men op Urk gewend is, maar ook door hun grote hart en lieve karakter dat mij meteen al raakte.

De bruiloft van Geert en Coby vulde zich met momenten van pure blijdschap, liefde, mooie woorden en geloof. De geloftes in deze video zijn nog maar een gedeelte uit de hele geloftes die Geert en Coby naar elkaar uitspraken. Ik heb ook een langere video voor hen gemaakt, waarin de hele geloftes te horen zijn.

Geloftes zijn een van de mooiste dingen die je op een bruiloft kan kiezen om heel bewust elkaar trouw te beloven. Je kan persoonlijk vertellen wie de ander voor jou is en hoe je de toekomst met elkaar voor je ziet. Mocht je het a la publiek te spannend vinden, dan kan je ook overwegen elkaar een brief te schrijven en die in de ochtend te lezen.