De dag van Hans en Annelien begon al met een vreugdedansje van binnen bij mij. Het ouderlijk huis van Annelien was van top tot teen prachtig versierd. En terwijl Annelien werd opgemaakt, was het alsof Joyce (de fotografe) en ik helemaal werden ondergedompeld door de liefdevolle en gezellige sfeer van dit huis.

Deze bruiloft laat heel goed zien hoe persoonlijk een bruiloft kan zijn. De favoriete aarbeidentaart voor Annelien en Hans met een vishakenpatroon in de voering van zijn jasje (omdat hij Annelien aan de haak had geslagen natuurlijk!). Niet te vergeten dat Annelien auto reed, omdat Hans helaas zijn rijbewijs nog niet had. De persoonlijke geloftes waren zo mooi, dat ik regelmatig een traantje liet (van het huilen en het lachen!). En niet te vergeten, tijdens de dienst lieten zij hun ouders van hen bidden en overhandigde Anneliens vader de trouwbijbel.

Al die persoonlijke momenten zijn de momenten die achteraf ontzettend veel waarde hebben. De momenten die je het meest zullen bij blijven. Hans en Annelien kozen naast de korte video ook voor een lange video van 16-18 minuten, waardoor zij in de lange video nog meer speciale momenten volledig kunnen terugzien.

De beelden bij Hans thuis werden gemaakt door Cor Plokker, een vriend van het bruidspaar.