Deze te gekke styled shoot in Italië bij het Comomeer organiseerde ik samen met Leonne van Leonne Photography. Laat je inspireren door de boho en class vibe; de kleuren, de omgeving en de kleding van de modellen. De lieve Jan-Willem en Charlotte namen een avontuurlijke weg om hun geloften aan elkaar voor te lezen. Ze maakten zich klaar in een schattig Air BnB en gingen vervolgens de bergen in met hun vows!

Een moment helemaal samen, zonder strakke dagplanning, zonder verplichtingen en een uitzicht waar je uren zou willen blijven! Het was echt een fantastische beleving om zo’n intiem en mooi moment vast te leggen. Eentje die ik niet snel zal vergeten. En anders zouden de prachtige foto’s van Leonne in de woonkamer van Charlotte en Jan-Willem mij er wel aan herinneren, wauw!

Willen jullie een elopement of vow renewal doen op een plek met een intieme setting en een epic uitzicht? Ik ga graag met jullie mee!

Organisatie & Film: Kleine Verhalen Videografie

Organisatie & Foto: Leonne Photography (www.leonnephotography.com)

Jurk: Otaduy van White and Ivory Bridal Studio (www.whiteandivory.eu)

Bloemen: De Bloemenkeuken (www.debloemenkeuken.nl)

Sieraden: Bobini Roots (www.bobiniroots.com)

Stationery: KijkKalligrafie (www.kijkkalligrafie.nl)

Locatie: Comomeer, Lecco