De bruiloft van Paul en Nikki was er eentje die voor mij even wat anders begon dan anders. Omdat het einde van het seizoen naderde vond ik het prima als ik er maar voor een paar uurtjes bij zou zijn. Het was allemaal zo last-minute dat we met een Skype gesprek kennis maakten en ik me liet verrassen met wat ik op de grote dag zou tegenkomen. Maar wat ik niet had kunnen bedenken was dat die drie uurtjes zo vol liefde, mooie mensen en een prachtige omgeving zouden zijn, dat het voelde alsof ik er de hele dag bij was geweest.

De entree was er eentje waar je de trots en vreugde van af kon stralen, wat een prachtig gezin bij elkaar! De kinderen stalen regelmatig de show tijdens de ceremonie. Maar het was zo mooi om te zien hoe zij echt onderdeel konden zijn van de happening; het waren hún ouders die nu gingen trouwen, wat een feest!

Oh, en heb je die avondzon gezien? Als je nog twijfelt waar en hoe laat je de ceremonie wilt houden, dan zeg ik: buiten, in de avondzon <3